Over mijn blog

gas-water-lichtPassie voor energie. Energie is de kracht waar alles op draait. Het is onmisbaar in je dagelijkse leven. Energie heb je nodig om te zorgen dat je krijgt wat je wilt. Mentale energie om je dromen te verwezelijken en je leven kleur te geven. Duurzame energie om de wereld, het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties niet te benadelen.

Mijn blog gaat over energie. Energie is “hot”. Er wordt veel over gezegd en nog meer over geschreven. Het schetst de wereld waarin we ons dagelijks bewegen en is bepalend voor de toekomst van de wereld waar we in leven. Vanuit mijn passie voor energie en de trias energetica schrijf, spreek en presenteer ik hierover.

Mijn blog is van en voor iedereen. Hoofdzakelijk schrijf ik de berichten zelf. Ook zul je af en toe een gast blogger op deze blog zien. Wil je zelf een bijdrage leveren? Neem dan contact met me op

Mijn naam is Henry Lootens. Als Business Manager Energietransitie ben ik de intermediair tussen mens en duurzame techniek. Ik help, train en coach de mens in zijn omgang met energie. Ik ben werkzaam bij Conntech b.v., een technisch dienstverlener in Elst.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>